Weboldalunk tartalma feltöltés alatt van! Látogass vissza hozzánk, hiszen hétről hétre újabb és újabb termékeket töltünk fel.

Legyen neked is saját Allutti bútorod!    (20) 970 6165    hello@allutti.hu

(20) 970 6165  hello@allutti.hu

2022 ÁPRILIS 1.: Az ALLUTTI Prémium kerti bútor hivatalos piacra lépése. Ettől a naptól kezdjük el hivatalosan a bútoraink gyártását és forgalmazását.

Nem mellékesen a bolondok napja. Mi is egy kicsit bolondnak tartjuk magunkat, hogy jelen pillanatban (háború, covid, klímaválság, migráció….stb.) ilyen dologra adjuk a fejünket. Egyetlen külső körülmény sem jogosít fel bennünket arra, hogy pont most indítsuk el Brand-ünket, de mi mégis megtesszük.

Csak érdekességként, 1927-ben ezen a napon született Puskás Ferenc, azaz Puskás Öcsi, 1961-ben Susan Boyle és 1976-ban ezen a napon alapítja meg Steve Jobs két társával az Apple-t.

Szóval ezek alapján mégis csak szép nap ez a mai, erre a célra :- ). Lássuk, hogy miként is indultunk.

Így kezdődött (2020)

2020 nyarán járunk. Túl az első covid hullámon, kiszabadulva a 4 fal fogságából, éppen a teraszunkat újítottuk fel. Ennek a felújításnak a részeként kerti bútor keresésbe kezdtünk. Nem volt könnyű, mert kevés helyen lehetett találni minőségi bútorokat, amit viszont találtunk, az cserébe nagyon-nagyon drága volt, ha volt egyáltalán. Leginkább képeket és sztorikat kaptunk, konkrétum nélkül. Nem jött az áru Kínából sem és Nyugat-Európából sem, mert ami nekik volt azt megtartották a saját piacukra.

Ekkor jött az ötlet, hogy gyártsunk magunknak. Immár 20 éves tapasztalattal rendelkeztünk az egyedi, magas presztízsű termékek tervezésében, gyártásában, kivitelezésében. Összedugtuk fejünket, és terveztünk egy olyan kerti bútort, amit örömmel teszünk a teraszunkra. Esztétikai élményt nyújt, kényelmes és hosszú ideig lehet használni. Legyártottuk, és idő hiány miatt nem vittük haza, hanem az irodánk előterébe tettük ki, hogy ameddig nem visszük haza, addig is használjuk, teszteljük, hogy valóban olyan jó-e, mint amilyennek szántuk. Olyan lett! Bárki jött hozzánk és meglátta a bútort, elismerő szavakkal gratulált, majd kipróbálás után közölte, hogy Ő bizony ezt a garnitúrát elfogadná, haza vinné és ez lenne a kertje, terasza ékessége. Mindenki azután érdeklődött, hogy mennyiért készítenénk neki egy ugyan ilyet? Természetesen a sokadik ilyen beszélgetés után felmerült az ötlet, hogy mi lenne, ha ezzel professzionális szinten kezdenénk foglalkozni?

Ezután megtettük az első lépéseket. Elhívtuk az üzemünkbe egy olyan piaci szereplőt, aki meghatározó, kikerülhetetlen kereskedő, hatalmas tapasztalattal, sok száz, eladott kerti bútorral. Körbe vittük az üzemünkben, megmutattuk a technológiáinkat, az első bútorainkat. Mindezt megdöbbenve nézte, és csak annyit mondott: „Ez világszintvonal!!”. Ott abban a néhány órában, az első találkozás során, azonnal kizárólagos szerződést szeretett volna kötni minden általunk gyártott termékre, nem csak a hazai forgalmazásra, hanem egész Európára. Ekkor már tudtuk, hogy jó úton vagyunk, és nagyon sok boldogságot tudunk szerezni minden ALLUTTI tulajdonosnak.

Vida Csaba
az ALLUTTI márka meg álmodója

Pin It on Pinterest

Share This